Hus med sjötomt och brygga sökes till stillbildsplåtning

Lön: 10 000 kr

Hej!

För en stillbildsplåtning för större möbelkedja söker jag en trädgårdsmiljö enligt referensbilder i Stockholmsområdet som har gräsmatta/or i plant läge.
Träaltan/er gärna både mot ren husvägg och som vetter ut mot en utsikt, gärna vatten. Finns också stenterrass/er är det helt ok.
Det ska vara en så ”ren” utsikt som möjligt dvs inte för mycket träd och buskar i vägen och inte heller angränsande hus som kan vara störande för bilderna.
Vi önskar att det finns tillgång till en brygga där det kan ställas upp en loungegrupp osv. Utsikten får inte vara för stökig med massa hus osv, detta beror ju på hur nära dessa är också. Men eftersom vi gärna vill ha en så lugn bakgrund som möjligt där våra produkter få ta huvudrollen är det viktigt att det inte finns störande moment.
Huset bör ha en neutral färg som vitt eller grått (ej gult eller rött) och inte vara för lyxigt. Vi kommer inte fotografera i huset utan endast ha det som kuliss. Trädgården behöver inte ha pool eftersom vi inte önskar ha det i bild. Därför är det viktigt att om det finns pool ska den inte vara placerad så den blir ett problem för att kunna utnyttja ytorna vi behöver.
Tid: v 34, 20-23 måndag till torsdag aug (med undantag att vi kan behöva skjuta en dag avhängt väder). Ersättning är 10.000 kr/dag.

MVH
Eddie Kanani, Producent,
Location Scout/Manager



Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb