Skådespelare och statister sökes till inspelning

Lön: 999 kr

Skådespelare och statister sökes till inspelning

- Vi söker tjejer mellan 13-16 år som ska spela ett gäng vänner som pratar kring skönhetsideal. Tidigare skådespelarvana är meriterande men inte nödvändigt. Det viktigaste för oss är din personlighet och utstrålning. Om du har kompisar som du tror kan vara intresserade får ni gärna söka i grupp då vi letar efter flera tjejer som ska spela ett kompisgäng. Casting sker fredagen den 5/12.

- Kvinna ca 20-25 år. Gärna tidigare skådespelarvana men rollen är utan dialog. Det viktigaste för oss är din personlighet och utstrålning. Filmen handlar om migration och att växa upp mellan olika kulturer. Vi letar efter dig som har liknande erfarenheter eller kan känna igen dig i filmens handling. Casting sker lördagen den 6/12.

- Man ca 30-40 år. Gärna tidigare skådespelarvana men det är inte nödvändigt. Rollen är utan dialog. Utseende: Balkan/Sydöstra Europa. Det viktigaste för oss är din personlighet och utstrålning. Casting sker lördagen den 19/12.

Inspelningen är en del av en långfilm som regisseras av Sophie Vukovic och produceras av Story. Filmen handlar om migration och att växa upp mellan olika kulturer.

Casting kommer att hållas på Södermalm i Stockholm. Deadline för ansökan till casting är fredagen den 11 december. Inspelning kommer ske under två dagar i slutet av januari. Ersättning ingår. Skicka intresseanmälan via sidan.

Tack på förhand!


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb