Bli medlem Se alla jobb Annonsera Galleri Blogg Medlemmar Kontakta oss      
 
Blogg

hej på er


Allmänt, 2017-05-23 12:31

Hej på er alla statister, skådespelare och produktiosbolag och artister. Tar gärna en stund att tittar på mina visit kort , webbsida, facebook page och gallari här på statist.se och kommenterar för nöjes skull eller projekt som kan vara intressant. Trevlig dag

Roger  www.rogergenders.se

https://www.facebook.com/Roger-Genders-151331878354933/?ref=bookmarksVisa kommentarer (0)Jag gör lite nya imitationer :)


Allmänt, 2017-05-22 18:06

Actors auditioning for parts they didn't get...

 Visa kommentarer (0)Jag kan allt jag vill och jag ska göra det!


Allmänt, 2017-05-21 23:45

Då var jag tillbaka i Stockholm igen efter den roligaste tiden i mitt liv!!! Operan Shanghai är den första operan som inkluderat människor med olika kroppar, funktionaliteter och bakgrunder. Den skapades tillsammans med Göteborgsoperan och Share music & Performing Arts (som förenar alla sorters människor genom musik och dans, samt arbetar för en jämlik scen). 

Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att jag får mer, mer, mer!!! Jag älskar det här och nu vet jag att jag kan göra det! Jag valdes ut bland flera hundra sökanden till en ensemble med 12 personer. Det känns stort för mig! Det hade jag aldrig kunnat tro förut. Uppvuxen med mentaliteten att "du ska inte tro att du är något och ska inte sticka ut, särskilt inte om du är annorlunda!", har det alltid varit svårt för mig att tro på mig själv och våga ta plats. Även om jag känt att "men jävlar, jag kan det här och jag ska det här, jag har lika stor rätt som andra", så har det alltid funnits ett inre tvivel och jag har givit upp för snabbt och sågat mig själv i tusen bitar när jag inte nått önsakt resultat. 

Innan repperioden började hade jag panik och trodde inte att jag skulle klara av att lära mig allting, men det gjorde jag!!! Även om det var både fysiskt och psykiskt jättetufft så GJORDE jag det!!!

Nu vet jag. Jag behöver inte tvivla på mig själv mera. Jag behöver inte acceptera att bli satt i ett vistt hörn bara för att jag är annorlunda. Jag ska ha samma förutsättningar, villkor och möjgliheter som andra! Jag kan allt jag vill och jag ska göra det!

Ta hand om er!

/LindaVisa kommentarer (0)Jordskott II


Allmänt, 2017-05-04 22:05

Agerade uniformerad polis i jordskott II 28 april. En riktig trevlig uplevelse att träffa andra statister och teamet som fanns på plats i en lokal vis Huddinge sjukhus (gamla rättsspsyk).Visa kommentarer (0)Vår tid är nu


Allmänt, 2017-05-04 20:12

Tisdag 2/5 o åter dags att få klä sig i vacker klänning o hatt. Lika härligt idag men något tryggare.

Idag fick jag agera lite mer än förra gången. Jätteroligt!! Så tacksam o glad att få vara med.

Hejade på skådespelarna o tackade Ida för "vattenmelontipset". Jag hade problem med att mima o då sa hon att DET var ett bra ord.

Idag har jag jobbat på skolan som vanligt. Folk tror att jag är nykär för att jag lyser.........men är ju bara så LYCKLIG för denna upplevelsen.

 

 

 Visa kommentarer (0)Vår tid är nu


Allmänt, 2017-05-03 23:24

Med för lite sömn och spänd förväntan vaknar jag överlycklig av vad som komma skall denna dag. Sovit hos kära vänner för att komma i tid till dagens inspelning.

6.15 ska jag byta till scenkläder. Jag blir tårögd för i min påse ligger det en vacker hatt med flor. Lyckan är total😊. Jag sätter mig i sminklogen för att bli iordninggjord för första gången som statist. Jag är så galet glad o glädjen spred sig.

Så många trevliga positiva människor på en samma gång var längesen jag var med om. Wow😊.

Många trevliga möten blev o så spännande och få uppleva allt. Alltid velat se hur det går till att göra film o TV serier.

Så stort att få vara en del i en helhet med bl a Suzanne Reuter.

 Visa kommentarer (0)D.Jungle


Allmänt, 2017-05-03 14:05

https://www.facebook.com/djungleee/

d.jungle@InstagramVisa kommentarer (0)Priset som Bästa Skådis vid årets Pixel, Skånes Filmfestival


Allmänt, 2017-04-22 21:53

Bästa skådis: Min pappa dog varje kväll – Agnes Mikkeline Hansen

Idag var jag på Pixel, Skånes Filmfestival där min debutfilm Min Pappa Dog Varje Kväll var nominerad till årets Talent Award. Tyvärr vann inte Karen Helene Haugaard och filmen det priset, men jag vann priset för bästa skådespelare! Jag blev så förvånad att jag inte visste vad jag skulle säga när jag gick upp på scenen. Här under kan ni läsa juryns motivering (jag blev mycket stolt...) :

Med motiveringen: Ett skådespeleri som förmår att ge inblick i en komplex känslovärld med nyanser som får tittaren att känna igen sig i situationen. Med väldig närvaro och hudlöshet förmedlas en människas hela känslospektra i dennes blickar. Vi ser här en skådespelare som med äkthet i sin roll skapar förutsättningen för att för att förstå den komplexa psykologi som löper parallellt med den till synes enkla handlingen i filmen.

 

Karen Helene fick ett väldigt fint hedersomnämnande för filmen, som ni kan läsa om på Pixel, Skånes Filmfestivals hemsida:

 

http://www.filmiskane.se/pixelVisa kommentarer (0)Första castingen ever


Allmänt, 2017-04-20 19:41

Nu har jag varit på min första casting, som blev av i Skövde på Hotell Billingen den 18 april.
Cellbes sökte nya modeller. 
Det var väldigt roligt detta men kändes nervöst när det var så många medsökanden. kanske lite för nervöst...
Nu så här i efterhand vet jag att jag kunde gjort så mycket bättre ifrån mig, but hey...
Det var min första gång och nästa gång kommer det att bli helt annorlunda.
Well, vi kör på! Jag har för mycket fritid för mitt eget bästa. jag hoppas att jag får vara med om ett riktigt äventyr :)
Visa kommentarer (0)Vår tid är nu


Allmänt, 2017-04-18 11:03

Så lycklig o tacksam. En bortglömd dröm har blivit sann. Har kommit med som statist i Jarowskijs produktion som kommer ut till hösten 2017. Idag 17.00 kostymprov i Jonsered. Spännande o roligt.Visa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 199
Totalt antal inlägg: 1985

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Jag kan allt jag vill och jag ska göra det! Linda
Jag gör lite nya imitationer :) Petter
hej på er roger
Vår tid är nu Lena
Jordskott II Ann
Vår tid är nu Lena
D.Jungle Kemo


Mest lästa senaste veckan

Jag kan allt jag vill och jag ska göra det! Linda
Jag gör lite nya imitationer :) Petter
hej på er roger


Mest lästa senaste månaden

Vår tid är nu Lena
Jordskott II Ann
Vår tid är nu Lena
D.Jungle Kemo
Jag kan allt jag vill och jag ska göra det! Linda
Jag gör lite nya imitationer :) Petter
hej på er roger


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2017 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan