Blogg

Första reklamfilmen där jag syns!


Allmänt, 2012-08-22 21:46 av Cecilia

http://youtu.be/xxxZUjfs3CU

Astma och allergiförbundet tycker att alla ska kunna äta gräddtårta.

Inte så lite komiskt att det är just "Jojobantaren" som ska göra den filmen.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Vore verkligen nåt att minnas...


Allmänt, 2012-08-22 07:05 av Birgitta

Jag samlar på minnen..Jag har inte alls mkt prylar, fina kläder eller annat av status..En gammal bil som rullar, ett torp fr 1909 som bostad och en fungerande mobil (nätt o jämt)...Däremot lever jag i nuet och älskar att se nya platser och träffa nytt folk...Sånt (bl a) driver mig framåt och ger mig energi, upplevelser och minnen; som ingen kan ta ifrån en..

Så den här tävlingen har jag anmält mig till, fatta vilken dag det vore. Att få vara lite VIP en stund..

Tävlingen finns på TV6:s hemsida, den om Hamilton..

Ha en fin dag alla..:o)


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Tänkvärd!!


Allmänt, 2012-08-21 17:42 av carmelo
It´s much harder to change the length of your life than it is to change the depth of it.
When you stop chasing the wrong things you give the right things a chance to catch you. One of the greatest challenges in life is being yourself in a world that´s trying to make you like everyone else. Enjoy the little things, because one day you may look back and discover they were the big things. Everything is a life lesson. Everyone you meet, everything you encounter, etc. They´re all part of the learning experience we call ”life”. Never forget to acknowledge the lesson, especially when things don´t go your way. If you don´t get a job that you wanted or a relationship doesn´t work, it only means something better is out there waiting. And the lesson you just learned is the first step towards it. Regardless of how filthy your past has been, your future is still spotless. Don´t start your day with the broken pieces of yesterday. Every day is a fresh start. Each day is a new beginning. Every morning we wake up is the first day of the rest of our life.Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Hoping for the best


Allmänt, 2012-08-20 19:11 av Olivia

Som ny medlem här har kollat runt på en massa bloggar här på statist.se och jag inser nu hur många som faktiskt är medlemmar här och hur liten chansen kan vara, att få ett jobb. Men jag får verkligen hoppas på det bästa! För även om chansen är liten, så finns den ju alltid, och jag vet att det är värt att kämpa för eftersom detta är det jag älskar att göra. Så nu gäller det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa, för vem vet, en dag kanske jag får chansen att vara med om en audition igen och det skulle vara heeeelt amazing!

- Remember all things are possible for those who believe, all our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.-


En GAMMAL bild på mig och min lillebror. Jag har för mig att detta var en av våra första photo shoots, haha.Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (1)

Träning träning träning....


Allmänt, 2012-08-20 18:47 av carmelo

Träning är och har alltid varit ett måste i mitt liv, det är som meditation för mig, bra för kropp och själ, hade dött utan det. Har fyllt för några dagar sedan 35 år och känner mig ung och stark. Har sett många i min ålder som redan ser ut som 40+, vilken skam. Det tar 45 min av din vardag att hoppa in i gym byxor och sätta fart på kroppen. Inte så att jag ska tvinga någon att träna, men vill inte alla förbli friska och minst 100 år? Jag i alla fall har tänkt mig att ge det ett försök och jag vet att jag kommer lyckas ;-)

Många av mina bekanta och inte minst vänner tycker att jag har för många tattos på mig och dom tror att när jag blir äldre/gammal kommer det inte längre ser snygg ut. Jag kontrar direkt och svara: Gammal? Det kanske du blir, inte jag. Jag blir snyggare och snyggare för varje dag som går...hehehe...det handlar om att ha rätt inställning till livet och att tror på sig själv. Om inte jag tror på mig vem gör det då? Man ska aldrig glömma bort sig själv eller ändra sig för någon annan bara för någon annan ska tycka om dig eller vill ha dig på ett bestämmt sätt. Har en text på min kropp som säger:

"I am that, I am"

Ändra inte på mig, då jag annars inte är mig själv längre ;-)


Livet är undebart och bjuder på mycket, man behöver inte förstå allt och har svar på allt direkt, oftast ger det mening längre fram.

 

 

 

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
« Förra 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 Nästa »
Visar sida: 198 av 544
Totalt antal inlägg: 2716

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri

The Sweetest
Teater/Musikal


SökSök i Sök »