Blogg

Hoping for the best


Allmänt, 2012-08-20 19:11 av Olivia

Som ny medlem här har kollat runt på en massa bloggar här på statist.se och jag inser nu hur många som faktiskt är medlemmar här och hur liten chansen kan vara, att få ett jobb. Men jag får verkligen hoppas på det bästa! För även om chansen är liten, så finns den ju alltid, och jag vet att det är värt att kämpa för eftersom detta är det jag älskar att göra. Så nu gäller det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa, för vem vet, en dag kanske jag får chansen att vara med om en audition igen och det skulle vara heeeelt amazing!

- Remember all things are possible for those who believe, all our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.-


En GAMMAL bild på mig och min lillebror. Jag har för mig att detta var en av våra första photo shoots, haha.Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (1)

Träning träning träning....


Allmänt, 2012-08-20 18:47 av carmelo

Träning är och har alltid varit ett måste i mitt liv, det är som meditation för mig, bra för kropp och själ, hade dött utan det. Har fyllt för några dagar sedan 35 år och känner mig ung och stark. Har sett många i min ålder som redan ser ut som 40+, vilken skam. Det tar 45 min av din vardag att hoppa in i gym byxor och sätta fart på kroppen. Inte så att jag ska tvinga någon att träna, men vill inte alla förbli friska och minst 100 år? Jag i alla fall har tänkt mig att ge det ett försök och jag vet att jag kommer lyckas ;-)

Många av mina bekanta och inte minst vänner tycker att jag har för många tattos på mig och dom tror att när jag blir äldre/gammal kommer det inte längre ser snygg ut. Jag kontrar direkt och svara: Gammal? Det kanske du blir, inte jag. Jag blir snyggare och snyggare för varje dag som går...hehehe...det handlar om att ha rätt inställning till livet och att tror på sig själv. Om inte jag tror på mig vem gör det då? Man ska aldrig glömma bort sig själv eller ändra sig för någon annan bara för någon annan ska tycka om dig eller vill ha dig på ett bestämmt sätt. Har en text på min kropp som säger:

"I am that, I am"

Ändra inte på mig, då jag annars inte är mig själv längre ;-)


Livet är undebart och bjuder på mycket, man behöver inte förstå allt och har svar på allt direkt, oftast ger det mening längre fram.

 

 

 

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Tankar & funderingar..


Allmänt, 2012-08-20 10:56 av Siri

Det finns mycket jag skulle vilja göra, men en del av dessa saker vet jag att jag är ämnad för, o där jag trivs. Skådespeleri och artisteri är något som alltid har funnits hos mig, men som visat sig tydligare de senaste åren och gjort det klart för mig att det är min rätta plats. 
Jag har provat att gå flera olika vägar under mina gymnasieår, allt från naturbruk till hotell & turism o samhäll, men ingenting av det har visat sig vara rätt för mig fullt ut.
Jag ska nu börja studera på distans istället och kommer då vara mindre bunden till den "vanliga skoltiden", vilket gör att jag även kan ägna mig åt det som jag helst vill, skådespeleri.
Det finns många olika utbildningar och kurser inom detta område, och jag hoppas kunna hitta rätt. Jag har kontakter inom film- och musikbranchen, så kanske kan få tips därifrån.
Under tiden söker jag de jobb som skulle vara roliga och utvecklande för mig.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

=)


Allmänt, 2012-08-18 20:15 av Christine

Heeej! :)

Jag kommer nog inte skriva HÄR så mycket men kolla gärna på min blogg Love-Kikki.Bloggplatsen.Se den uppdateras oftast mins 1 gång per dag!

Hejs! :*


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

"Semester" på gott och ont...


Allmänt, 2012-08-18 19:26 av carmelo

 

Nu är man tillbaka ifrån semestern, Maroko och Spanien hälsar :-)

Intressant att se hur det funkar utanför Svensk mark, jag kan bara konstantera att det är på gott och ont. Folk i Spanien är mycket öppna och emotkommande, mycket trevligt folk, var längesen jag kände mig som hemma. Maten var sådäar, jag som är kräsen och ni får inte glöma att jag kommer ifrån Italien där maten står på samma nivå som ens Mamma. Saknar lite här hemma den öppna dialog med folk, utan att det ska misstolkas.

Maroko däremot var ett wakeup call för mig, ett fattigt land med många problem, många som tigger efter pengar och chansen att komma vidare i livet är lika med noll. Från ett diktatur land till ett demokratiskt sammhället med många så att säga defekter, varje gång polisen såg oss blev vi stoppade, såkallat rutin undersökning (rutin my ass) mycket koruption i detta landet. Ska vi dricka kaffe var deras så kända slogan, översatt, ge oss lite pengar annars drar vi denna undersökining till flera timmar. Jag sa till min vän som kan deras språk att han skulle fråga om dom verkligen ville dricka kaffe med mig? hahah...I Sverige betyder dricka kaffe med någon typ "att vilja ha sex med någon" hahaha...jag såg mig själv redan bakom Marokanska gardiner (Jail) tillsammanns med några talibaner...hahaha...bättre att vi betalar och slipper det senariet. Det gjorde vi, och facit av detta? Kör aldrig en BMW i Maroko...så mycket har jag lärt mig av det.


 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida

« Förra 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 Nästa »

Visar sida: 198 av 541
Totalt antal inlägg: 2700

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri


The Sweetest


Teater/Musikal


SökSök i Sök »